Indlæser Begivenheder

« Alle Begivenheder

  • Denne begivenhed er allerede afholdt.

Klarsynsaften

26. september 2017 @ 19:00 - 22:00

kr.120

En spændende aften i den åndelige verdens tegn.

Denne aften vil det clairvoyante medie Vibeke Broch-Lips lave en klarsynsdemonstration, hvor det vil være muligt at få en kontakt fra en af dine kære fra den anden side.

Det vil blive en aften i livsglædens tegn, så selvom det kan være følelsesladet – bliver beskederne afleveret med stor respekt og kærlighed fra den åndelige verden, og ikke mindst med et glimt i øjet. Der vil også være mulighed for at få en clairvoyant besked med på vejen, som måske lige kan give et skub i den rigtige retning i dit liv lige nu.

Ikke alle får en kontakt eller besked denne aften, men Vibeke arbejder med høj energi og prøver at få så mange igennem som muligt.

Vibeke arbejder som clairvoyante medie, og giver bl.a private sessioner, laver Klarsynsdemonstrationer samt træningsaftner og workshops indenfor det spirituelle i hele Danmark. Vibeke har modtaget undervisning af flere internationale medier, og har desuden gennemført et udviklingsforløb i Lysets Hus; Århus.

Vibeke arbejder seriøst, hvor både etik, humor og kærlighed er i højsædet.. så gå ikke glip af en rigtig spændende aften.!

Pris: 120.-kr. Dørene åbnes kl. 18.30.
Man køber billetter på Billetto   https://billetto.dk/en/e/klarsynsaften-tickets-213842

Læs mere om Vibeke på www.clairvoyant-medium.dk

Detaljer

Dato:
26. september 2017
Tidspunkt:
19:00 - 22:00
Pris:
kr.120

Arrangør

Betina Nøhr Jensen
Se Arrangør hjemmeside