PigeKlubben

 

PigeKlubbenAug15Tebstrup Pigeklub henvender sig til kvinder i alle aldre i Tebstrup og omegn. Klubben er opstået ud fra et ønske om at styrke det sociale liv i byen.

Klubben arrangerer både hyggeaftener i Tebstrup Forsamlingshus, foredrag og forskellige udflugter, således har pigeklubben blandt andet været til rundvisning hos Smuk Fest og på Skanderborg Apotek, og til foråret planlægges en udflugt til Snoozelhuset ved Sølund.

Når pigeklubben ikke tager ud på tur, mødes man enten i forsamlingshuset, i præstegården eller privat. Der indledes med spisning; alle tager en lille ting med til det fælles buffetbord, og efter spisning kan der være forskellige indslag: Vi har for eksempel fået præsenteret modetøj og makeup, lært førstehjælp og fået tips til, hvordan man kan udvikle sin egen kreativitet ved at strikke og male. Oftest består en aften mest bare af godt selskab, god mad og hyggesnak.

Tebstrup Pigeklub kræver ikke medlemsskab. Ønsker man at være med, er det bare at sende en mail til Kirsten og høre hvornår næste arrangement afholdes og så møde op. Udflugter og enkelte andre ting kræver tilmelding af hensyn til planlægningen.

Yderligere informationer om Tebstrup Pigeklub fås hos Kirsten eller Margit:
Kirsten Tvede: kirsten.tvede (a) mail.tele.dk eller 8676 1566
Margit Aagaard: mogp.aagaard (a) gmail.com eller 8653 8015